Få foretaget professionel gulvlægning

Hos KD Design og Byg har vi mange års erfaring med professionel gulvlægning. Vi tilbyder at lægge både klikgulve, trægulve, betongulve og parketgulve – alle af høj kvalitet. Vi laver ligeledes støbning for at opretholde en glat og jævn overflade forud for gulvlægning. Vil du gerne beholde dit gamle gulv men synes, at det trænger til en kærlig hånd, så foretager vi gerne slibning af eksisterende trægulve og står for den efterfølgende behandling med lak eller lud, så dit trægulv kan blive som nyt igen. Vi giver også et par tips med på vejen i forhold til fremtidig vedligeholdelse.

Professionel rådgivning forud for din gulvlægning

Skal du have lagt nyt gulv eller have foretaget slibning og lak- eller ludbehandling af det eksisterende, så kontakt os gerne med dine ønsker. Så giver vi et uforpligtende tilbud på, hvad din gulvlægning eller gulvbehandling skal koste. Vi rådgiver dig ligeledes gerne i forhold til de spørgsmål, du måtte have om selve processen med gulvlægning, valg af materialer, tidsforbrug, vedligeholdelse af gulve med videre.

Kontakt KD Design og Byg

Hos KD Design og Byg kan vi tilbyde dig drømmen af et smukt og lækkert gulv. Udover gulvlægning laver vi ligeledes udestuer samt renovation af tage, køkkener og badeværelser, så gennem vores services kan du få mange drømme opfyldt på én gang. Kontakt os og hør nærmere om dine mange muligheder for fornyelse af dit hjem Lyngby, København & Roskilde.

Du kan sende en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 61 61 72 72

Følg os på Facebook: fb-logo

SKRIV TIL KD DESIGN & BYG

​Hos KD Design og Byg besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående felter, og så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

​​VI ER MEDLEM AF

Vores leverandør

​Jeg står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​KD Design og Byg  /  Algade 66B, 1 th - 4000 Roskilde  /  CVR: 36337974