En køkkenrenovering gør madlavningen til en leg

Hvem drømmer ikke om et lyst og rummeligt køkken med plads til store armbevægelser og masser af kærlighed til god mad og samvær med familien? Hos KD Design og Byg kan vi gøre din drøm til virkelighed. Vi foretager køkkenrenovering – herunder nedrivning af eksisterende køkken og opsætning af elementer i det nye køkken. Vi kan også blot foretage små ændringer i det køkken, du allerede har, eksempelvis almindelig vedligehold eller skiftning fra én bordplade til en anden. Selv en mindre køkkenrenovering kan gøre en stor forskel for udtrykket i dit køkken. Forud for din køkkenrenovering tilbyder vi naturligvis professionel rådgivning og opmåling, så du får lige præcis det køkken, du går og drømmer om.

Opsætning af nyt køkken eller køkkenrenovering af det eksisterende?

Har du et gammelt køkken, der skal rives ned, eller et nyt, der skal sættes op, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på, hvad din ønskede service skal koste. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej. Hos KD Design og Byg laver vi ligeledes udestuer, gulvlægning, tagrenovering og nye, fantastiske badeværelser. Der er således mange muligheder for at forny din bolig med KD Byg og Design.

Kontakt os

Grib røret og lad os hjælpe dig med at vælge den helt rette løsning for dig, når du skal have hjælp til køkkenrenovering i København, Roskilde & Lyngby.

Du kan sende en besked via kontaktformularen​ eller ringe til os på ​61 61 72 72

Følg os på Facebook: fb-logo

SKRIV TIL KD DESIGN & BYG

​Hos KD Design og Byg besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående felter, og så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

​​VI ER MEDLEM AF

Vores leverandør

​Jeg står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​KD Design og Byg  /  Algade 66B, 1 th - 4000 Roskilde  /  CVR: 36337974