Drømmer du om nyt badeværelse?

Hvis dit badeværelse godt kunne trænge til en ordentlig overhaling, så er du ikke alene. Hos KD Design og Byg har vi mange års erfaring med at hjælpe danskere på vejen mod et nyt badeværelse.

Vi står for nedrivning af det eksisterende badeværelse og den efterfølgende opbygning af nyt badeværelse, og yder professionel rådgivning gennem hele forløbet – fra idé til nyt og færdigt nyt badeværelse. Vi står for støbning af gulv samt diverse flisearbejde, herunder opsætning og lægning af fliser.

Hvis det ønskes genbruger vi naturligvis materialer fra dit gamle i det nye badeværelse, da det sparer os for en del arbejde og dig for ekstra materialeudgifter til elementer, du allerede har i forvejen.

Nyt badeværelse bygget professionelt

Forud for bygning af nyt badeværelse tager vi en grundig snak med dig om dine drømme og ønsker. Vi rådgiver om materialevalg og forskellige mønstre, materialetyper med mere til badeværelset. Du er således i trygge, professionelle hænder fra start til slut, hvilket sikrer dig det resultat, du går og drømmer om.

Kontakt KD Design og Byg:

Ring gerne til os på 61 61 72 72 eller send en besked via kontaktformularen med spørgsmål Nyt badeværelse roskildeeller få et uforpligtende tilbud på, hvad det skal koste dig at få KD Design og Byg til at lave nyt badeværelse hjemme hos din familie. Hos KD Design og Byg laver vi ligeledes udestuer og gulvlægning samt renovering af køkkener og tage. Der er derfor mange muligheder for at få moderniseret dit hjem i København, Roskilde & Lyngby med professionel hjælp fra os.

 

Følg os på Facebook: fb-logo

SKRIV TIL KD DESIGN & BYG

​Hos KD Design og Byg besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående felter, og så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

​​VI ER MEDLEM AF

Vores leverandør

​Jeg står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​KD Design og Byg  /  Algade 66B, 1 th - 4000 Roskilde  /  CVR: 36337974