Nyt tag roskilde

Nyt tag roskilde

Nyt tag roskilde

Trænger dit hus til nyt tag Roskilde?

Står du med et tag, der uden tvivl har set bedre dage, eller skal du have lagt nyt tag Roskilde på et nybygget hus, så kan vi hjælpe dig hos KD Design og Byg. Vi har mange års erfaring med at erstatte gammelt tag med nyt tag og står gerne for at give dig et komplet nyt tag. Vi klarer alt fra konstruktion til undertag, kviste, spær og tegl og benytter os af professionelle samarbejdspartnere, så du får et nyt tag Roskilde i topkvalitet og bygget på rekordtid.

Nyt tag gennem professionel rådgivning

Hos KD Design og Byg er vi med dig hele vejen igennem processen fra den første idé til det færdige tag. Vi yder løbende professionel rådgivning, der sikrer, at du får lige det nye tag, du går og drømmer om. Kontakt os gerne for personlig rådgivning eller få et uforpligtende tilbud på nyt tag Roskilde, hvad det vil koste at skifte dit gamle tag ud med et nyt tag Roskilde. KD Design og Byg laver ligeledes udestuer, gulvlægning, køkkenrenovering og nye badeværelser. Mulighederne for at få fornyet dit hjem med KD Design og Byg er derfor mange. Måske vi tilbyder lige den service på dit hus og nyt tag Roskilde, du står og mangler? nyt tag roskilde

Kontakt KD Design og Byg

Grib røret. Så finder vi sammen den bedste løsning for dig, hvad enten det drejer sig om nyt tag eller lægning af nye fliser i dit badeværelse Lyngby, København & Roskilde!

Du kan sende en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 61 61 72 72 for et uforpligtende tilbud på Nyt tag Roskilde

Følg os på Facebook: fb-logo

SKRIV TIL KD DESIGN & BYG

​Hos KD Design og Byg besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående felter, og så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

​​VI ER MEDLEM AF

Vores leverandør

​Jeg står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​KD Design og Byg  /  Algade 66B, 1 th - 4000 Roskilde  /  CVR: 36337974