Udestuer specialbygget efter dine ønsker og behov

Hos KD Design og Byg laver vi specialbyggede udestuer specielt til kundens behov. Vi bygger drømme i form af fantastiske udestuer med et væld af anvendelsesmuligheder. Vi kan tilbyde en komplet pakke, hvor vi først og fremmest laver en skitse over din nye udestue ud fra dine ønsker. Herefter rådgiver vi om valg af materialer, så du er sikret det bedste resultat. Vi står for alt fra konstruktion af udestuer til tag, gulv og glas og er med dig gennem hele forløbet – fra idé til færdig udestue.

En rolig start på dagen i din nye udestue

Forestil dig at nyde morgenkaffen i udestuen med udsigt til haven. Med en udestue kan du nyde verden, der går sin gang, helt uden at du selv behøver at bevæge dig ud i det til tider ustadige, danske vejr. Udestuer er en perfekt tilbygningsløsning og oplagt til spisning med gæster eller til en stille hyggestund med et brætspil eller en god bog. Mulighederne er mange, og hos KD Design og Byg har vi mange års erfaring med at bygge personlige udestuer, der passer perfekt til kundens behov.

Kontakt KD Design og Byg

Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din familie i Roskilde, København & Lyngby​. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udestuer i eller et godt tip med på vejen.

Du kan sende en besked via kontaktformularen eller ringe til os på 61 61 72 72

Følg os på Facebook: fb-logo

SKRIV TIL KD DESIGN & BYG

​Hos KD Design og Byg besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående felter, og så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

​​VI ER MEDLEM AF

Vores leverandør

​Jeg står klar til at besvare alle henvendelser på telefonen eller pr. mail.

​KD Design og Byg  /  Algade 66B, 1 th - 4000 Roskilde  /  CVR: 36337974